Produktet

Krem Magnezi Ice Power- Për mirëqenien e muskujve.

Lexoni më shumë

Ice Power Magnesium In Strong Cream

Fashë e ftohtë Ice Power- Për qetësim të shpejtë dhe efikas të dhimbjes!

Lexoni më shumë

Ice Power Cooling Patch

Ice Power Instant cold pack/ kompresë e ftohtë- është e gatshme në çast për tu përdorur si ndihmë e parë.

Lexoni më shumë

Ice Power Instant Cold Pack

Spreji i ftohtë Ice Power është një ftohës i fortë i përdorur si ndihmë e parë për dëmtimet e indeve të buta.

Lexoni më shumë

Ice Power Cold Spray

Ice Power për fëmijë është një krem i ftohtë i krijuar veçanërisht për fëmijë dhe të rinjë.

Lexoni më shumë

Ice Power Kids

Xheli i ftohtë Ice Power mund të gjendet edhe si i pa ngjyrë, në formë të tubit rrotulles.

Lexoni më shumë

Ice Power Roll

Xheli i ftohtë Ice Power Plus, në mënyrë të shpejtë dhe efektive qetëson dhimbjet afatgjate.

Lexoni më shumë

Ice Power Plus Cold Gel

Efekt të fortë freskues që bën qetësimin e dhimbjes dhe nuk e lë lëkurën të thatë.

Lexoni më shumë

Ice Power Cold Creme

Kompresat ftohtë/ngrohtë janë të një kualiteti tl lartë si dhe janë lehtësisht të modifikueshme për nga forma.

Lexoni më shumë

Ice Power Cold / Hot Pack

Kremi Ice Power Arthro është një krem i ftohtë unik për trajtimin e problemeve të ndryshme të nyjeve.

Lexoni më shumë

Ice Power Arthro Creme

Spreji i ftohtë Ice Power Sport është një xhel i ftohtë shumë efektiv dhe me efekt afatgjatë në formë të sprejit.

Lexoni më shumë

Ice Power Sport Spray

Xheli i ngrohtë Ice Power ngrohë dhe relakson muskujt si dhe nxit qarkullimin e gjakut.

Lexoni më shumë

Ice Power Hot Warm Gel

Ice Power është xhel i ftohtë origjinal, që në mënyrë të shpejtë dhe efektive qetëson dhimbjen dhe inflamacionin.

Lexoni më shumë

Ice Power Cold Gel

Ku mund ta blini

Përfaqësues dhe distributor për Kosovë dhe Shqipëri:

BETA PHARM sh.p.k.

Kosovë Tel. +383 38 55 33 73
Shqipëri Rel. +355 44 32 38 88
info@beta-pharm.com
www.beta-pharm.com

Përzgjidhni vendin tuaj:

Përzgjidhni vendin tuaj
 • International
 • Finland
 • Sweden
 • Taiwan
 • Spain
 • Germany
 • Bulgaria
 • Romania
 • Slovenia
 • Poland
 • Austria
 • Croatia
 • International
 • Greece/Cyprus.GR
 • North Macedonia
 • Lithuania
 • International
 • International
 • International
 • Hungary
 • Slovakia
 • Estonia