Qetësim i shpejtë dhe efikas i dhimbjeve të muskujve

Vendosni për çfarë keni nevojë t’i përdorni produktet Ice Power

Për muskujPër sportPër nyje

 

Ndjeni 3 efektet e Ice Power

1. Ftohje – Ul temperaturën e lëkurës në mënyrë të kontrolluar
2. Kontroll – Duke e ulur temperaturën e lëkurës ndikon në nervat senzorik të dhimbjes.
3. Qarkullim – rrit qarkullimin e gjakut i cili nxit rigjenerimin dhe relaksimin e muskujve

 

Linja e produkteve Ice Power përfshin një gamë të gjerë të produkteve për trajtim me anë të ftohjes dhe freskimit. Produktet Ice Power prodhohen në Finlandë dhe janë në treg për më shumë se 20 vite. Produktet Ice Power janë pajisje mjekësore me shenjëzimin CE.