Kontakti

Përfaqësues dhe distributor për Kosovë dhe Shqipëri:

BETA PHARM sh.p.k.

Kosovë Tel. +383 38 55 33 73
Shqipëri Rel. +355 44 32 38 88
info@beta-pharm.com
www.beta-pharm.com

Fysioline Oy, Pharma

Arvionkatu 2
FI-33840 TAMPERE
Finland
www.fysioline.fi
www.icepower.fi

Tel. +358 (0)3 2330 300
Fax. +358 (0)3 2350 777
info@fysioline.fi

Forma e kontaktit

Emri*

Mbiemri*

Kompania*

E-mail*

Numri kontaktues

Subjekti*

Mesazhi*

Ku mund ta blini

Përfaqësues dhe distributor për Kosovë dhe Shqipëri:

BETA PHARM sh.p.k.

Kosovë Tel. +383 38 55 33 73
Shqipëri Rel. +355 44 32 38 88
info@beta-pharm.com
www.beta-pharm.com

Përzgjidhni vendin tuaj:

Përzgjidhni vendin tuaj
 • International
 • Finland
 • Sweden
 • Taiwan
 • Spain
 • Germany
 • Bulgaria
 • Romania
 • Slovenia
 • Poland
 • Austria
 • Croatia
 • International
 • Greece/Cyprus.GR
 • North Macedonia
 • Lithuania
 • International
 • International
 • International
 • Hungary
 • Slovakia
 • Estonia