Products

Ice Power Magnesium In Strong Cream

 • Për plotësimin e nevojës për magnez
 • Për ngërçe të muskujve dhe tendosje

Krem magnezi-Ice Power Magnesium In Strong Cream është një krem emulsioni që përdoret lokalisht dhe i cili përthithet mirë dhe shpejt. Ai përmban magnez në formë sulfati. Mund të përdoret rregullisht për të parandaluar ngërçet e muskujve dhe tendosjet.

Kremi i magnezit Ice Power mund të përdoret edhe me shtesa ushqimore të magnezit (p.sh. në malabsorbim) dhe gjithashtu është një zgjedhje e mirë në rastet kur marrja e magnezit me rrugë orale ka shkaktuar irritim të stomakut.

Përfitimi më i mirë i përdorimit të kremit të magnezit është për personat që merren me sport, personat që vuajnë nga ngërçet dhe tendosjet p.sh. të moshuarit. Është i sigurt për t’u përdorur nga të gjithë.

Take a look how Ice Power
RELIEVES YOUR PAIN

Si ta përdorni kremin Ice Power Magnesium In Strong Cream:

Masazhojeni kremin lokalisht në muskuj 2 deri 3 herë në ditë. 4 deri në 5 cm e kremit të magnezit-Ice Power Magnesium In Strong Cream përmban 10 mg magnez.

Where to buy

Choose your country:

Choose your country
 • International
 • Finland
 • Sweden
 • Taiwan
 • Spain
 • Germany
 • Bulgaria
 • Slovenia
 • Poland
 • Austria
 • Croatia
 • Greece/Cyprus.GR
 • North Macedonia
 • Lithuania
 • Hungary
 • Slovakia
 • Estonia
 • Qatar
 • United Arab Emirates
 • Iraq
 • Latvia