Produktet

Ice Power Cold Creme

Kremi i ftohtë-Ice Power Cold Creme është qetësues unik i dhimbjeve i cili në mënyrë efektive qetëson dhimbjet dhe lëndimet e muskujve. Është në formë të kremit dhe kjo e bën atë të përshtatshëm për lëkurën, dhe njëkohësisht shumë efektiv. Kremi Ice Power është i sigurt për tu përdorur edhe për periudha të gjata kohore dhe për këtë arsye është një qetësues i shkëlqyeshëm i dhimbjeve p.sh. për dhimbjet e muskujve të qafës, shpatullave, shpinës si dhe për të shpejtuar rigjenerimin e tendosjes së muskujve. Është gjithashtu i përshtatshëm për gungat dhe dhimbjet e rritjes/zgjatjes te fëmijët. Kremi përhapet lehtësisht dhe nuk njollos. Kremi Ice Power nuk përmban asnjë ngjyrues.

Madhësia e paketimit: 60 g

Lexoni më shumë

Xheli i ftohtë-Ice Power Cold Gel për dhimbje muskulare

Xheli/Kremi i ftohtë-Ice Power Cold Gel/Creme për aktivitete sportive

Take a look how Ice Power
RELIEVES YOUR PAIN

Si të përdorni Kremin Ice Power Cold:

Aplikoni një sasi të dukshme të Kremit të ftohtë Ice Power rregullisht 3 deri 4 herë në ditë në pjesën problematike, derisa të qetësohen dhimbjet dhe lëndimet. Masazhojeni lehtë në lëkurë.

Kremi i ftohtë Ice Power është i përshtatshëm për të gjithë familjen nga mosha 2 vjeç, gjatë shtatëzënësisë dhe gjidhënies, si dhe mund të përdoret me antikoagulantë. Shmangni kontaktin me sytë, membranat e mukozës dhe plagët.

Ku mund ta blini

Përfaqësues dhe distributor për Kosovë dhe Shqipëri:

BETA PHARM sh.p.k.

Kosovë Tel. +383 38 55 33 73
Shqipëri Rel. +355 44 32 38 88

www.beta-pharm.com

Përzgjidhni vendin tuaj:

Përzgjidhni vendin tuaj
  • International
  • Finland
  • Sweden
  • Taiwan
  • Spain
  • Germany
  • Bulgaria
  • Romania
  • Slovenia
  • Poland
  • Austria
  • Croatia
  • Greece/Cyprus.GR
  • North Macedonia
  • Lithuania
  • Hungary
  • Slovakia
  • Estonia
  • Qatar
  • United Arab Emirates
  • Iraq
  • Latvia