Products

Ice Power Cold Gel

 • Qetësim i sigurt i dhimbjes pa medikamente
 • I përshtatshëm për të gjithë familjen
 • Përbërësit efektivë mentol dhe etanol
 • Efikasitet i dëshmuar klinikisht*

Ice Power Cold Gel është i përshtatshëm për:

 • Dhimbjet në qafë dhe shpatulla
 • Kokëdhimbje nga tendosja e muskujve
 • Dhimbjet e muskujve të shpinës
 • Dhimbjet e rritjes/zgjatjes te fëmijët
 • Rigjenerimi pas aktiviteteve fizike

3 Efektet e Xhelit/Kremit të ftohtë -Ice Power Cold Gel/Creme ndaj dhimbjes së muskujve:

1. Ftohja

 • Xheli i ftohtë-Ice Power Cold Gel ka një kombinim optimal të mentolit dhe etanolit
 • Ky kombinim unik ul temperaturën e lëkurës përafërsisht 5 deri 7 gradë

Shikoni se si Xheli i ftohtë- Ice Power Cold Gel ndikon në temperaturën e lëkurës

2. Kontrolli

 • Duke ulur temperaturën e lëkurës ndikon në nervat senzorikë të dhimbjes dhe vetë sistemin e dhimbjes
 • Ulja e temperaturës së lëkurës dhe efekti i ftohjes e aktivizon receptorin TRPM8
 • Receptori TRPM8 i përket grupit të receptorëve të termorregullimit përmes të cilit ndikohet sinjalizimi dhe ndjesia e dhimbjes

Shikoni se si Xheli i ftohtë-Ice Power Cold Gel ndikon në nivelin e receptorit

3. Qarkullimi

 • Efekti ftohës i xhelit të ftohtë Ice Power së pari e zvogëlon qarkullimin e gjakut, pastaj pas 15 minutash qarkullimi i gjakut fillon të rritet
 • Si rezultat i rritjes së qarkullimit të gjakut relaksohen muskujt. Rritja e qarkullimit të gjakut mbështet sistemin e vetë-shërimit dhe nxit rigjenerimin.

* Efficacy of Cold Gel for Soft Tissue Injuries; A Prospective Randomized Double-Blinded Trial. Airaksinen et al. The American Journal of Sports Medicine, Vol. 31, No. 5, 2003

Lexoni gjithashtu:

Xheli/kremi i ftohtë Ice Power Cold Gel/Creme për sport

Ka dallim në mes të ftohtit dhe të fresktit!

Ice Power – Efikasitet i dëshmuar shkencërisht në trajtimin e lëndimeve të indeve të buta

Mentol për qetësimin e dhimbjes

Take a look how Ice Power
RELIEVES YOUR PAIN

Si të përdorni xhelin e ftohtë-Ice Power Cold Gel

Aplikojeni një masë të dukshme të xhelit të ftohtë Ice Power rregullisht 3 deri 4 herë në ditë në pjesën që doni ta trajtoni deri sa të qetësohen dhimbjet dhe lëndimet. Lëreni xhelin të përthithet. MOS E MASAZHONI!
Xheli i ftohtë-Ice Power Cold Gel dhe Kremi i ftohtë Ice Power Cold Creme mund të përdoren për fëmijët mbi 2 vjeç. Xheli i ftohtë Ice Power është i përshtatshëm gjatë shtatëzënësisë dhe gjidhënies si dhe mund të përdoret me antikoagulantë. Shmangni kontaktin me sytë, membranat e mukozës dhe plagët.
Madhësia: 75 ml, 150 ml dhe shishe pompë 400 ml

Where to buy

Përfaqësues dhe distributor për Kosovë dhe Shqipëri:

BETA PHARM sh.p.k.

Kosovë Tel. +383 38 55 33 73
Shqipëri Rel. +355 44 32 38 88

www.beta-pharm.com

Choose your country:

Choose your country
 • International
 • Finland
 • Sweden
 • Taiwan
 • Spain
 • Germany
 • Bulgaria
 • Slovenia
 • Poland
 • Austria
 • Croatia
 • Greece/Cyprus.GR
 • North Macedonia
 • Lithuania
 • Hungary
 • Slovakia
 • Estonia
 • Qatar
 • United Arab Emirates
 • Iraq
 • Latvia