Products

Ice Power Plus Cold Gel

Ice Power Plus Cold Gel në mënyrë të shpejtë dhe efektive qetëson dhimbjen, inflamimin, ënjtjen dhe tendosjen e muskujve. Xheli përmban MSM (metil sulfonil metan).

Përdorni Ice Power Plus Cold Gel për

 • tensionim të muskujve, dhimbje të qafës dhe shpatullave
 • regjenerim të muskujve pas ushtrimeve fizike
 • reduktimin e ënjtjes pas lëndimeve dhe trajtimin e nyjeve
 • rekomandohet veçanërisht për dhimbje të tejzgjatura

Madhësia:  200 ml

 

Take a look how Ice Power
RELIEVES YOUR PAIN

Si të përdorni Ice Power Plus Cold Gel?

Shpërndajeni xhelin në pjesën problematike në intervale çdo 3 deri 6 orë.

Nuk rekomandohet gjatë shtatzënisë, gjidhënies dhe për fëmijët nën moshën 2 vjeç. Konsultohuni me mjekun tuaj nëse nuk ndiheni më mirë ose nëse ndiheni më keq pas 7 ditësh. Vetëm për përdorim të jashtëm. Shmangni kontaktin me sytë, membranat e mukozës dhe plagët. Mbajeni larg fëmijëve.

Where to buy

Choose your country:

Choose your country
 • International
 • Finland
 • Sweden
 • Taiwan
 • Spain
 • Germany
 • Bulgaria
 • Slovenia
 • Poland
 • Austria
 • Croatia
 • Greece/Cyprus.GR
 • North Macedonia
 • Lithuania
 • Hungary
 • Slovakia
 • Estonia
 • Qatar
 • United Arab Emirates
 • Iraq
 • Latvia