Products

Ice Power Hot Warm Gel

Xheli i ngrohtë-Ice Power Hot Warm Gel ngrohë dhe qetëson muskujt dhe përmirëson qarkullimin. Xheli është krijuar për të ofruar ndihmë në çrregullimet e qarkullimit periferik, llojet e ndryshme të dhimbjeve, lëndimeve jo-inflamatore dhe tendosjet. Xheli i ngohtë Ice Power është një përgatitje e shkëlqyer për atletët për të parandaluar tendosjet dhe çarjet.

Madhësia e paketimit: 75 ml

Take a look how Ice Power
RELIEVES YOUR PAIN

Si ta përdorni Xhelin e ngrohtë-Ice Power Hot Warm Gel:

Përhapeni Xhelin e ngrohtë-Ice Power Hot Warm Gel dhe masazhojeni me kujdes në lëkurë. Xheli fillon të ngrohë zonën e trajtuar një orë pas aplikimit. Ju lutem vini re se djersitja, sauna apo rrobat e ngrohta rrisin efektin e ngrohjes. Efekti i ngrohjes bazohet në përbërës të tillë si Capsaicin. Mos e përdorni nëse jeni alergjik ndaj Capsaicin/Chili. Nuk rekomandohet të përdoret gjatë shtatëzënësisë ose gjidhënies.

Where to buy

Përfaqësues dhe distributor për Kosovë dhe Shqipëri:

BETA PHARM sh.p.k.

Kosovë Tel. +383 38 55 33 73
Shqipëri Rel. +355 44 32 38 88

www.beta-pharm.com

Choose your country:

Choose your country
 • International
 • Finland
 • Sweden
 • Taiwan
 • Spain
 • Germany
 • Bulgaria
 • Slovenia
 • Poland
 • Austria
 • Croatia
 • Greece/Cyprus.GR
 • North Macedonia
 • Lithuania
 • Hungary
 • Slovakia
 • Estonia
 • Qatar
 • United Arab Emirates
 • Iraq
 • Latvia