Products

Ice Power Cold Spray

Spreji i ftohtë Ice Power ofron kujdes të shpejtë, efektiv, ftohës dhe emergjent për dëmtimet e indeve të buta, të tilla si përdredhjet, tendosjet dhe çarjet. Efekti i ftohjes fillon menjëherë dhe zgjat rreth 15 minuta. Vazhdoni trajtimin e ftohjes me kompresat e ftohta ose xhelin e ftohtë Ice Power.

Spreji i ftohtë Ice Power mund të përdoret edhe për djegie të vogla.

Madhësia e paketimit:: 200 ml

Take a look how Ice Power
RELIEVES YOUR PAIN

Si të përdorni Sprejin e ftohtë:

Spërkateni nga një distancë prej 15 cm (për të shmangur morthin-dëmtimet e indeve nga të ftohtit) me lëvizje rrotulluese për afro 5 sekonda. Përsëriteni kur është e nevojshme. Vetëm për përdorim të jashtëm.

Where to buy

Choose your country:

Choose your country
 • International
 • Finland
 • Sweden
 • Taiwan
 • Spain
 • Germany
 • Bulgaria
 • Slovenia
 • Poland
 • Austria
 • Croatia
 • Greece/Cyprus.GR
 • North Macedonia
 • Lithuania
 • Hungary
 • Slovakia
 • Estonia
 • Qatar
 • United Arab Emirates
 • Iraq
 • Latvia