Products

Ice Power Arthro Creme

Ice Power Arthro cream – Për qetësimin e simptomave të osteoartritit dhe dhimbjes së nyjeve

Ice Power Arthro Creme është një krem unik i ftohtë për trajtimin e problemeve të ndryshme të nyjeve (psh. dhimbje në nyje dhe nyje të ënjtura). Është krijuar për të lehtësuar dhimbjen dhe ënjtjen posaçërisht në nyje të vogla p.sh. nyjet e gishtërinjëve, por mund të përdoret në të gjitha nyjet. Efekti ftohës ka bazë nga vaji i mentolit dhe eukaliptit. Ai gjithashtu përmban glukozaminë, kondroitinë dhe MSM, të cilat janë thelbësore për mirëqenien e nyjeve

Kremi Ice Power Arthro është vërtetuar se është krem shumë i efektshëm për nyje pasi që qetëson shpejt dhimbjen dhe ënjtjen e tyre. Sipas studimeve Kremi Ice Power Arthro qetëson ndjeshëm dhimbjet e lehta dhe të moderuara dhe rrit lëvizshmërinë e nyjeve.

Madhësia e paketimit: 60 g

Lexoni më shumë

* Efektet e xhelit topikal të ftohtë për osteortritin e shuplakave

Mentol për qetësimin e dhimbjes

Take a look how Ice Power
RELIEVES YOUR PAIN

Si të përdorni Ice Power Arthro Creme:

Masazhojeni kremin në zonën problematike të nyjeve 2 deri 3 herë në ditë. Për rezultatet sa më të mira të mundshme rekomandohet përdorimi i kremit për së paku 1 muaj. Kremi Ice Power Arthro mund të përdoret gjithashtu për të forcuar efektin e medikamenteve kundër dhimbjeve të nyjeve.

Kremi Ice Power Arthro nuk rekomandohet për fëmijët, gjatë shtatëzënësisë ose gjidhënies. Personat me diabet ose fëmijët nën moshën 18 vjeç duhet të këshillohen me mjekun para se ta përdorin kremin. Mund të shkaktojë reaksione alergjike nëse pacienti është alergjik ndaj krustaceve. Vetëm për përdorim të jashtëm.

Where to buy

Choose your country:

Choose your country
 • International
 • Finland
 • Sweden
 • Taiwan
 • Spain
 • Germany
 • Bulgaria
 • Slovenia
 • Poland
 • Austria
 • Croatia
 • Greece/Cyprus.GR
 • North Macedonia
 • Lithuania
 • Hungary
 • Slovakia
 • Estonia
 • Qatar
 • United Arab Emirates
 • Iraq
 • Latvia