Products

Ice Power Рол-Он (Ice Power Roll)

Ice Power Ладниот Гел (Ice Power Cold Gel) е достапен и како безбоен гел, во практично рол-он пакување (туба). Едноставно, можете самите, да го нанесете на вашиот врат, или рамо, со практичното рол-он пакување. Ice Power Ладниот Гел (Ice Power Cold Gel), се абсорбира многу брзо, а рол-он пакувањето е најсоодветно да се нанесе без воопшто да се допре гелот со рака.

 

Употреба на Ice Power Рол-Он (Ice Power Roll)

 • Брз и едноставен за употреба
 • Рол-он тубата, овозможува лична достапност до вратот и рамењата
 • Лесно се нанесува, и ако се нанесува по-често, закрепнувањето е побрзо
 • Популарен и мотивирачки начин за ладна терапија и кај децата
 • Безбоен

Повеќе информации за третирањето на мускулната болка со Ice Power Ладниот Гел (Ice Power Cold Gel)

Пакување: 75 ml

Take a look how Ice Power
RELIEVES YOUR PAIN

Употреба на Ice Power Рол-Он (Ice Power Roll):

Нанесете го гелот од рол-он тубата на афектираното подрачје, 3-4 пати во текот на денот, се додека болката и отокот не се ублажат. Оставете го гелот да се абсорбира, не го масирајте!

Ice Power Ладниот Гел (Ice Power Cold Gel) се препорачува за деца над 6 годишна возраст. За деца над 2 години возраст, соодветна препорака е Ice Power Ладната Крема (Ice Power Cold Creme). Ice Power Ладниот Гел (Ice Power Cold Gel) може да се употребува и за време на бременост и доење, како и во комбинација со антикоагуланси. Да се избегнува контакт со очите, мукозните мембрани (слузокожа) и отворени рани.

Where to buy

Choose your country:

Choose your country
 • International
 • Finland
 • Sweden
 • Taiwan
 • Spain
 • Germany
 • Bulgaria
 • Slovenia
 • Poland
 • Austria
 • Croatia
 • Greece/Cyprus.GR
 • Lithuania
 • Hungary
 • Albania/Kosovo.AL
 • Slovakia
 • Estonia
 • Qatar
 • United Arab Emirates
 • Iraq
 • Latvia