Производи

Ice Power Плус Ладен Гел (Ice Power Plus Cold Gel)

Ice Power Плус Ладен Гел (Ice Power Plus Cold Gel) брзо и ефикасно ги отстранува болката, воспалението и отокот, како и ослободување на прекумерниот притисок (тензија) во мускулите, поврзани со долготрајната, хронична болка. МСМ компонентата во Ice Power Плус Ладниот Гел (Ice Power Plus Cold Gel), го зајакнува и потенцира ефектот на овој ладен гел.

Повеќе информации за ефектот на Ice Power Ладен Гел (Ice Power Cold Gel)

Употреба на Ice Power Плус Ладен Гел (Ice Power Plus Cold Gel)

 • мускулни тензии
 • олеснување на закрепнувањето на мускулите после физички напор
 • болки во грбот, поврзани со мускулите
 • намалување на отокот, после повреди
 • терапија на теносиновитис
 • особено се препорачува кај долготрајни болки

Пакување:100 ml и 200 ml

Што е МСМ?Повеќе информации

Take a look how Ice Power
RELIEVES YOUR PAIN

Како се употребува Ice Power Плус Ладен Гел (Ice Power Plus Cold Gel):

Нанесете доволна количина од Ice Power Плус Ладен Гел (Ice Power Plus Cold Gel) 3-4 пати дневно, на афектираното место, се додека болката и отокот не се ублажени. Оставете го гелот да се абсорбира, не го масирајте! Се препорачува за употреба и кај деца над 6 годишна возраст.

Каде да купите

Изберете ја Вашата држава:

Изберете ја Вашата држава
 • International
 • Finland
 • Sweden
 • Taiwan
 • Spain
 • Germany
 • Bulgaria
 • Romania
 • Slovenia
 • Poland
 • Austria
 • Croatia
 • Greece/Cyprus.GR
 • Lithuania
 • Hungary
 • Albania/Kosovo.AL
 • Slovakia
 • Estonia
 • Qatar
 • United Arab Emirates
 • Iraq
 • Latvia