Производи

Ice Power Ладна Крема (Ice Power Cold Creme)

Ice Power Ладна Крема (Ice Power Cold Creme) е уникатно сретство кое ладејќи, ослободува од болка, а е во форма на крема, која високо ефикасно ја ослободува болката и мускулната напнатост.

Ice Power Ладната Крема (Ice Power Cold Creme), токму поради тоа што е крема, е благопријатна за кожата, со истовремена висока ефикасност. Ice Power Ладната Крема (Ice Power Cold Creme) е безбедна за долготрајна употреба, па е одличен ослободувач од болка, за на пример болки поврзани со мускулите на вратот, рамењата и грбот, како и за забрзување на рехабилитацијата на мускулните истегнувања. Соодветна е и за деца, особено кај болки при раст. Кремата лесно се распределува по кожата, не остава флеки. Ice Power Ладната Крема (Ice Power Cold Creme) не содржи бои.

Пакување: 60 g

Повеќе информации

Ice Power Ладен Гел (Ice Power Cold Gel) за мускулни болки

Ice Power Ладен Гел (Ice Power Cold Gel) и Крема за спортски повреди

Take a look how Ice Power
RELIEVES YOUR PAIN

Како се употребува Ice Power Ладната Крема (Ice Power Cold Creme):

Нанесете доволна количина од Ice Power Ладната Крема (Ice Power Cold Creme), 3-4 пати во текот на денот, на местото кое треба да се третира, се додека болката и отокот не се ослободат. Благо масирајте ја кремата на кожата.

Ice Power Ладната Крема (Ice Power Cold Creme) е соодветна за целото семејство, од 2 годишна возраст, за време на бременост и доење, како и при истовремена примена на антикоагуланси. Да се избегнува контакт со очите, мукозните мембрани и отворените рани.

Каде да купите

Изберете ја Вашата држава:

Изберете ја Вашата држава
 • International
 • Finland
 • Sweden
 • Taiwan
 • Spain
 • Germany
 • Bulgaria
 • Romania
 • Slovenia
 • Poland
 • Austria
 • Croatia
 • Greece/Cyprus.GR
 • Lithuania
 • Hungary
 • Albania/Kosovo.AL
 • Slovakia
 • Estonia
 • Qatar
 • United Arab Emirates
 • Iraq
 • Latvia