Products

Ice Power Спортски Спреј (Ice Power Sport Spray)

Ice Power Спортскиот Спреј (Ice Power Sport Spray) е ефикасен и долготраен ладен гел-спреј. Оваа уникатна ладна терапија, ги комбинира конвенционалната употреба на спрејот и долготрајниот ефект на Ice Power Ладниот Гел (Ice Power Cold Gel). Ice Power Спортскиот Спреј (Ice Power Sport Spray) ги ослободува и акутната и хроничната болка на мускулоскелетниот систем и го забрзува опоравувањето на мускулите, па е идеален за употреба после физички вежби. Спортскиот Спреј овозможува долготрајно ослободување од болка настаната при спортски повреди, истегнувања, нагмечувања, повреди од удар, како и модринки.

 

Ice Power Спортски Спреј (Ice Power Sport Spray)

 • Долготрајно ослободување од болка
 • Брзо дејство, едноставен за употреба
 • Ефикасен и безбеден
 • Хигиенски

Пакување: 125 ml

Take a look how Ice Power
RELIEVES YOUR PAIN

Употреба на Ice Power Спортскиот Спреј (Ice Power Sport Spray):

Прснете со спрејот, неколку пати врз местото на повредата, од растојание од 10 cm. Нема потреба од размачкување на гелот со раце. Повторете ја постапката, воколку е неопходно. Само за надворешна употреба.

Where to buy

Choose your country:

Choose your country
 • International
 • Finland
 • Sweden
 • Taiwan
 • Spain
 • Germany
 • Bulgaria
 • Slovenia
 • Poland
 • Austria
 • Croatia
 • Greece/Cyprus.GR
 • Lithuania
 • Hungary
 • Albania/Kosovo.AL
 • Slovakia
 • Estonia
 • Qatar
 • United Arab Emirates
 • Iraq
 • Latvia