Products

Ice Power Топол Гел (Ice Power Hot Warm Gel)

Ice Power Топлиот Гел (Ice Power Hot Warm Gel), ги загрева и релаксира мускулите и ја подобрува циркулацијата. Овој гел е специјално дизајниран да обезбеди помош при нарушување на периферната циркулација, различни типови на болка, како и не-воспалителни болки и вкочанетости. Ice Power Топлиот Гел (Ice Power Hot Warm Gel) е одличен производ за атлетите, за превенција од истегнувања и руптури.

Пакување: 75 ml

Take a look how Ice Power
RELIEVES YOUR PAIN

Како се употребува Ice Power Топлиот Гел (Ice Power Hot Warm Gel):

Нанесете го Ice Power Топлиот Гел (Ice Power Hot Warm Gel), и благо масирајте го местото на апликација. Гелот започнува да го загрева местото, еден час после апликацијата. Имајте во предвид дека потењето, сауната или топлата облека, го забрзуваат пројавувањето на ефектот. Загревачкиот ефект се базира на компоненти, како што е Капсаицин. Не го употребувајте овој производ, воколку сте алергични на Капсаицин / Чили пиперка. Не се препорачува негова примена за време на бременост или доење.

Where to buy

Choose your country:

Choose your country
 • International
 • Finland
 • Sweden
 • Taiwan
 • Spain
 • Germany
 • Bulgaria
 • Slovenia
 • Poland
 • Austria
 • Croatia
 • Greece/Cyprus.GR
 • Lithuania
 • Hungary
 • Albania/Kosovo.AL
 • Slovakia
 • Estonia
 • Qatar
 • United Arab Emirates
 • Iraq
 • Latvia