Products

Ice Power Артро Крема (Ice Power Arthro creme)

За отстранување на симптомите на остеоартритис и болка во зглобовите

Ice Power Артро Кремата (Ice Power Arthro creme) е уникатна ладна крема за терапија на различни проблеми со зглобовите (на пример болка во зглобовите, оток во зглобовите). Дизајнирана е да ја отстрани / ублажи болката и отокот, особено кај малите зглобови (на пример, зглобовите на прстите), но подеднакво ефикасна е кај сите зглобови. Ефектот на ладење се базира на ментол и есенцијално масло од еукалиптус. Дополнително содржи глукозамин, хондроитин и МСМ (метил-сулфонил-метан), кои се неопходни за добросостојбата на зглобовите.

Ice Power Артро Кремата (Ice Power Arthro creme) е докажана, високо-ефикасна крема за зглобови, бидејќи за многу кратко време ги ослободува зглобовите од болка и оток. Ice Power Артро Кремата (Ice Power Arthro creme), согласно изведените клинички студии, сигнификантно ја ослободува средно до високо-интензивна болка во зглобовите, со истовремено зголемување на мобилитетот (подвижноста) на зглобовите.

Пакување:60 g

Повеќе информации:

* Ефектот на површинската (тополикална) колд-гел формула во терапија на остеоартритис на зглобовите на раката.

Ментол, за отстранување на болката

Take a look how Ice Power
RELIEVES YOUR PAIN

Како се употребува Ice Power Артро Кремата (Ice Power Arthro creme):

нанесете ја кремата и масирајте ја регијата на проблематичниот зглоб 2-3 пати дневно. За најдобри резултати, се препорачува употреба на кремата во период од најмалку еден месец. Ice Power Артро Кремата (Ice Power Arthro creme) може да се употребува и за зајакнување на ефектот од, на пример лековите за болка во зглобовите.

Ice Power Артро Кремата (Ice Power Arthro creme), не се препорачува за употреба кај деца, ниту пак за време на бременост и доење. Лицата со дијабет и децата под 18 годишна возраст, треба да се консултираат со лекар, пред употреба на Ice Power Артро Кремата (Ice Power Arthro creme) . Може да предизвика алергиска реакција, воколку пациентот е алергичен на морски плодови. Само за надворешна употреба.

Where to buy

Choose your country:

Choose your country
 • International
 • Finland
 • Sweden
 • Taiwan
 • Spain
 • Germany
 • Bulgaria
 • Slovenia
 • Poland
 • Austria
 • Croatia
 • Greece/Cyprus.GR
 • Lithuania
 • Hungary
 • Albania/Kosovo.AL
 • Slovakia
 • Estonia
 • Qatar
 • United Arab Emirates
 • Iraq
 • Latvia