Производи

Ice Power претставува уникатен ладен гел којшто брзо и ефикасно ги ублажува болката и воспаленијата.

Повеќе информации

Ice Power Cold Gel- Ice Power ладен гел

Ice Power Плус Ладен Гел (Ice Power Plus Cold Gel) брзо и ефикасно ги отстранува болката, воспалението и отокот, како и ослободување на прекумерниот притисок (тензија) во мускулите, поврзани со долготрајната, хронична болка. МСМ компонентата во Ice Power Плус Ладниот Гел (Ice Power Plus Cold Gel), го зајакнува и потенцира ефектот на овој ладен гел. […]

Повеќе информации

Ice Power Плус Ладен Гел (Ice Power Plus Cold Gel)

Ice Power ладниот гел (Ice Power Cold Gel) е достапен и како безбоен гел во практична ролон туба.

Повеќе информации

Ice Power Рол-Он (Ice Power Roll)

Ice Power ладниот крем (Ice Power Cold Creme) е делотворен крем со препознатлив Ice Power ефект на ладење којшто ја ублажува болката и не ја оштетува кожата.

Повеќе информации

Ice Power Ладна Крема (Ice Power Cold Creme)

Ice Power артро кремот (Ice Power Arthro Creme) претставува делотворен ладен крем наменет за третман на различни проблеми со зглобовите.

Повеќе информации

Ice Power Артро Крема (Ice Power Arthro creme)

Ice Power крем со магнезиум (Ice Power Magnesium In Strong Cream) за здрави мускули.

Повеќе информации

Ice Power Магнезиум-Јака Крема (Ice Power Magnesium In Strong cream)

Ice Power ладно/ топлата облога (Ice Power Cold/ Hot Pack) е висококвалитетна облога којашто лесно се приспособува на обликот на телото.

Повеќе информации

Ice Power Ладно/Топло Пакување (Ice Power Cold / Hot Pack)

Ice Power инстант ладната облога (Ice Power Instant Cold Pack) овозможува моментална употреба како ефикасна прва помош.

Повеќе информации

Ice Power Инстантно Ладно Пакување (Ice Power Instant Cold Pack)

Ice Power ладниот спреј (Ice Power Cold Spray) претставува делотворна прва помош при повреди на меките ткива.

Повеќе информации

Ice Power Ладен Спреј (Ice Power Cold Spray)

Ice Power спортскиот спреј (Ice Power Sport Spray) претставува ефикасен, долготраен ладен гел во спреј пакување.

Повеќе информации

Ice Power Спортски Спреј (Ice Power Sport Spray)

Ice Power топлиот гел (Ice Power Hot Warm Gel) ги загрева и опушта мускулите, подобрувајќи ја циркулацијата.

Повеќе информации

Ice Power Топол Гел (Ice Power Hot Warm Gel)

Каде да купите

Изберете ја Вашата држава:

Изберете ја Вашата држава
 • International
 • Finland
 • Sweden
 • Taiwan
 • Spain
 • Germany
 • Bulgaria
 • Romania
 • Slovenia
 • Poland
 • Austria
 • Croatia
 • International
 • Greece/Cyprus.GR
 • Lithuania
 • International
 • International
 • International
 • Hungary
 • Albania/Kosovo.AL
 • Slovakia
 • Estonia
 • Qatar
 • International
 • United Arab Emirates
 • Iraq
 • Latvia