Брзо и ефикасно отстранување на мускулната болка

Изберете каде да ги употребите Ice Power производите

За мускулна болкаЗа спортски повредиЗа зглобови

 

Почувствувајте ги 3С ефектот на Ice Power

1. Ладење (Cooling) – ја намалува температурата на кожата на контролиран начин

2. Контрола (Control) – делува на сензорните нерви за болка, преку намалување на температурата на кожата

3. Циркулација (Circulation) – ја зголемува циркулацијата на крвта, што овозможува обновување на мускулите и нивна релаксација

 

Производите на Ice Power, вклучуваат широк дијапазон на производи за терапија со ладење. Производите Ice Power се произведуваат во Финска и се присутни на пазарот повеќе од 20 години. Ice Power производите имаат ознака СЕ за медицински помагала.