Производи

Ice Power Детска Крема (Ice Power Kids)

Ice Power Детската Крема (Ice Power Kids) е специјално дизајнирана ладна крема, за остранување на болки кај децата. Ice Power Детската Крема (Ice Power Kids), е безбедна за употреба, не содржи лековити компоненти, исклучително нежна за кожата и има арома на свежо нане.

 

Ice Power Детска Крема (Ice Power Kids)

 • при болки при растење
 • при повреди од удар и модринки
 • спортски повреди
 • за релаксирање на уморни мускули
 • при истегнување на мали жили и вкочанетост
 • за ладење на кожата после помали несреќми случаи
 • за олеснување на дискомфортот предизвикан од каснување од инсекти

Пакување: 60 g

Take a look how Ice Power
RELIEVES YOUR PAIN

Употреба на Ice Power Детската Крема (Ice Power Kids):

Нанесете доволна количина од кремата и благо масирајте ја кожата. Може да се употребува 2-4 пати дневно, или по препорака. Да се избегнува контакт со повредена кожа. Соодветна за деца над 2 годишна возраст. Само за надворешна употреба.

Каде да купите

Изберете ја Вашата држава:

Изберете ја Вашата држава
 • International
 • Finland
 • Sweden
 • Taiwan
 • Spain
 • Germany
 • Bulgaria
 • Romania
 • Slovenia
 • Poland
 • Austria
 • Croatia
 • Greece/Cyprus.GR
 • Lithuania
 • Hungary
 • Albania/Kosovo.AL
 • Slovakia
 • Estonia
 • Qatar
 • United Arab Emirates
 • Iraq
 • Latvia