Производи

Ice Power Инстантно Ладно Пакување (Ice Power Instant Cold Pack)

Ice Power Инстантното Ладно Пакување (Ice Power Instant Cold Pack), е веднаш спремно за употреба, како прва помош при повреди, за превенција на хеморагија (крварење), и терапија на болка, воспаление и оток. Се продолжува со понатамошна ладна терапија со Ice Power Ладен Гел (Ice Power Cold Gel)

 

Ice Power Инстантно Ладно Пакување (Ice Power Instant Cold Pack)

 • Веднаш спремно за употреба
 • Обезбедува ладна терапија во период од 30 минути
 • Едноставно за примена- само притиснете и протресете
 • Практично пакување, особено при патување
 • Имајте го дома, во викендица, во кола…

Пакување: 24 x 14 cm.

Take a look how Ice Power
RELIEVES YOUR PAIN

Како се употребува Ice Power Инстантното Ладно Пакување (Ice Power Instant Cold Pack):

Press and break the inner water pouch and shake the pack. Always use a towel or compression bandage between skin and cold pack to prevent frostbites.

Каде да купите

Изберете ја Вашата држава:

Изберете ја Вашата држава
 • International
 • Finland
 • Sweden
 • Taiwan
 • Spain
 • Germany
 • Bulgaria
 • Romania
 • Slovenia
 • Poland
 • Austria
 • Croatia
 • Greece/Cyprus.GR
 • Lithuania
 • Hungary
 • Albania/Kosovo.AL
 • Slovakia
 • Estonia
 • Qatar
 • United Arab Emirates
 • Iraq
 • Latvia