Производи

Ice Power Лепенки за Ладење (Ice Power Cooling Patch)

Брзо и ефикасно, ефектот на ладење трае до 6 часа!

 • Самолепливи лепенки, едноставни за употреба
 • Овозможуваат долготрајна употреба, на пример при болка во вратот и рамењата, како и при вкочанетост на грбните мускули
 • Добропознатиот ефект на ладење на Ice Power

Пакување: 5 лепенки / кутија (димензија на лепенката 8cm x 12cm)

Take a look how Ice Power
RELIEVES YOUR PAIN

Земете ја лепенката од пакувањето, и отстранете ја заштитната фолија (филм). Нанесете ја лепенката, со лепливата страна на болното место.

Нанесете ја лепенката на чиста и сува кожа. Убаво затворете ја кутијата, за да се оневозможи сушење на неупотребените лепенки.

Лепенките се за еднократна употреба. Не се препорачува употреба на лепенките на деца под 5 годишна возраст. Воколку сте дијабетичар или имате слаба циркулација, консултирајте го вашиот лекар, пред употреба.

Каде да купите

Изберете ја Вашата држава:

Изберете ја Вашата држава
 • International
 • Finland
 • Sweden
 • Taiwan
 • Spain
 • Germany
 • Bulgaria
 • Romania
 • Slovenia
 • Poland
 • Austria
 • Croatia
 • Greece/Cyprus.GR
 • Lithuania
 • Hungary
 • Albania/Kosovo.AL
 • Slovakia
 • Estonia
 • Qatar
 • United Arab Emirates
 • Iraq
 • Latvia